Неділя, 05.05.2024, 23:18
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Кам'янська районна організація Профспілки працівників освіти та науки України

Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 23

Обласним комітетом Профспілки освіти і науки України нагороджено Подяками та цінними подарунками переможців конкурсу «Новорічна майстерня» на кращу картину новорічної тематики, виконаної методом паперової пластики серед дітей працівників освіти від Кам`янського району це учні Вербівської загальноосвітньої школи:

Бражник Анастасія – 9 клас, Заярнюк Зоя – 7 клас, Гніденко Володимир – 6 клас.

Конкурс проводився з метою формування у дітей художніх смаків та розвитку творчих здібностей.

Переглядів: 215 | Додав: профком | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

З метою виявлення талантів серед молодих учителів району, підтримки творчообдарованих учителів та учнів, стимулювання творчої активності, сприяння розвитку та реалізації творчих ініціатив у молодих учителів, обмін творчим досвідом в переддень свята закоханих в Будинку творчості дітей та юнацтва пройшов фестиваль за участю 10 сільських колективів шкіл району, в якому взяли участь вчителі з учнями в різних жанрах музичного таланту.

Учасники виконали по одному номеру в будь-якій із номінацій на вибір: вокал, хореографія, художнє читання, інструментальна музика, драматургія та ін.

Зібрались сьогодні найкращі зірки!
Але не Кіркорови, не Ані Лорак,
А наші, районні зірки й зірочки!
То ж, раді всіх вітати
У цій затишній залі.

Першими розпочали виступ власним твором «Мій вірш про Україну» вчитель початкових класів Баландинської ЗОШ Сорокіна Анна ... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: профком | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

На засіданні ради були присутні голови первинних організацій, де були розглянуті та прийняті рішення по таких питаннях:
1. Про хід виконання «Угоди між відділом освіти Кам'янської райдержадміністрації та Кам'янською районною радою Профспілки працівників освіти і науки України на 2011-2015 роки» за 2015 рік.
Доповідає
начальник відділу освіти Кам'янської РДА – Потапенко О.П.
Співдоповідає
голова районної організації Профспілки
працівників освіти і науки України - Шамрай О.Г.

2. Про виконання бюджету районної ради Профспілки працівників освіти і науки України у 2015 році та затвердження бюджету на 2016 рік.
Доповідає
голова районної організації Профспілки
працівників освіти і науки України - Шамрай О.Г.

3. Про виведення зі складу членів постійно діючих комісій ради Кам`янської районно ... Читати далі »

Переглядів: 177 | Додав: профком | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

30 січня 2016 року у Будинку творчості дітей та юнацтва в клубі «Ветеран» відбулася зустріч з нагоди 10 річниці створення ради ветеранів педагогічної праці, всі присутні відмічали, що сьогодні незвичайне свято, і ми раді вітати всіх, хто сьогодні прийшов до нас на святковий ювілей.

В усіх святкові, урочисті лиця,
І радісно стурбовані серця
Поважне свято – 10 - річчя,
Наш колектив ветеранів сьогодні відміча.

А серед гостей на святі були присутні голова обласної Профспілки працівників освіти і науки України Жалдак Ольга Дем`янівна, завідуюча відділом інформаційного забезпечення та роботи з ветеранами обласного комітету Профспілки Бондуровська Ольга Федорівна, в.о.голови Кам`янської районної державної адміністрації Солошенко Богдан Миколайович, заступник голови Кам`янської районної державної адміністрації Коваленко Віталій Валентинович, секретар ... Читати далі »

Переглядів: 600 | Додав: профком | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

Діяльність виборних органів організаційних ланок Профспілки в умовах фінансової та адміністративної децентралізації – це питання стало основним під час роботи першого пленуму Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України у 2016 році, що відбувся 27 січня у Києві.

«Актуальність основного питання, продиктована змінами в суспільно-політичному житті та змінами у законодавчій базі держави», – наголосив Георгій Труханов, розпочинаючи роботу заходу. Голова Профспілки загострив увагу учасників на тому, що ґрунтовні обговорення та вивчення питання перерозподілу повноважень та розуміння ролі й місця об’єднаних громад має відбутися у кожній первинній організації, адже зміни розпочнуться саме з них. Заступник Голови Профспілки Сергій Романюк продовжив висвітлення різних аспектів законодавства щодо децентралізації мультимедійною презентацією, де зупинивс ... Читати далі »

Переглядів: 186 | Додав: профком | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

Охорона праці
Пошук
Новини
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz