Середа, 08.05.2024, 21:57
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Кам'янська районна організація Профспілки працівників освіти та науки України

Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 25 » Зустріч з ветеранами
12:42
Зустріч з ветеранами

Їхній подвиг житиме у віках

Суботнього травневого дня у приміщенні будинку творчості дітей та юнацтва відбулося в Кам`янській районній Профспілці засідання клубу «Ветеран» приурочений 70-річчю Великої Перемоги над нацизмом у Європі.

Ветеранів клубу зі святом привітали голова районної ради Морозов С.А. та міський голова м.Камянки Тірон В.І. побажавши миру , злагоди й тепла від рідних та близьких, уваги і розуміння від колег.

         У вітальному слові голови Камянської районної Профспілки Шамрая О.Г. прозвучали рядки вітання від голови Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України О.Д. Жалдак та вручено Почесні грамоти Обкому Профспілки з грошовими допомогами: Людному Ф.П, Деруну  П.А., Вариводі Г.Я. та Чалій К.М. за їх багаторічну працю та патріотичне виховання молоді, з нагоди 70-річчя Перемоги.

Виступи ветеранів Людного Ф.П. та Деруна П.А. були наповнені знаменною подією та відчуттям шану українському народові за його героїзм і жертовність у роки Другої світової війни та в роки відбудови поруйнованого, вони сказали і про те, що сьогодні українські воїни також боронять нашу землю – тепер уже від російсько-терористичних угруповань. А також відзначили нинішню згуртованість усього українського народу в намаганні якнайкраще оснастити нашу армію.

Для всіх присутніх на врочистому засіданні виступили гості з Києва, а це колишні випускники шкіл міста та діти ветеранів педагогічної праці Македонський О., Шульгін В., Аскеров В., родина Аеліта та Володимир Гарницькі  з концертною програмою. 

Підводячи підсумки заходу Шамрай О.Г. подякував учасникам концерту, організатору заходу Македонській В.А. та всим присутнім за змістовну зустріч та запросив на осінь для відзначення 10-тої річниці створення районної ради ветеранів педагогічних працівників.

Переглядів: 169 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Охорона праці
Пошук
Новини
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz