Понеділок, 29.04.2024, 16:47

Головна » 2017 » Грудень » 18 » Засідання ради Кам`янської районної організації Профспілки
Засідання ради Кам`янської районної організації Профспілки

22 листопада 2017 року в актовій залі приміщення Будинку творчості дітей та юнацтва відбулося засідання ради Кам`янської районної організації Профспілки, на якому було розглянуто питання: Про здійснення громадського контролю за дотриманням в закладах освіти безпечних та нешкідливих умов праці, виробничої санітарії та усунення виявлених недоліків.

З метою популяризації серед працівників, дітей та підлітків здорового і безпечного способу життя, здобуття практичних навичок і умінь щодо поведінки у надзвичайних ситуаціях та проведення рятувальних робіт за допомогою найпростішого спорядження у закладах двічі на рік відпрацьовується план евакуації на випадок пожежі та інших надзвичайних ситуацій. Поновлено матеріали інформаційних куточків з Правил пожежної безпеки та Правил дорожнього руху.

На виконання ст. 20 Закону України «Про дорожній рух», з метою активізації роботи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, привернення уваги громадськості до проблем гарантування безпеки руху неповнолітніх у навчальному закладі.

Поряд з цим у закладах проводиться робота з батьками: - батьківські збори з тематики запобігання невиробничого травматизму серед дітей «Безпека в побуті для дітей та дорослих», консультації для батьків «Дитина та вулиця». На інформаційних стендах для батьків розміщено пам'ятки щодо попередження дитячого травматизму серед працівників, учнів та вихованців.

Завдяки проведеній профілактичній роботі знизився рівень травматизму в навчальному закладі району (у порівнянні з попередніми роками серед працівників та учнів). Під час навчально-виховного процесу у районі за 2016-17 року нещасних випадків не зафіксовано. Травм серед працівників на виробництві не було.

По завершенню ради профспілки ми з колективом голів профспілки району відвідали відкритий 18.11.2017 року музей освіти Кам`янщини.

Переглядів: 146 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
«  Грудень 2017  »