Понеділок, 29.04.2024, 11:24
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Кам'янська районна організація Профспілки працівників освіти та науки України

Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 18 » Вручено нагороду
10:38
Вручено нагороду

18 листопада голова Обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Жалдак Ольга Дем’янівна, вручила Почесну грамоту Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України: Саранчі Петру Васильовичу – ветерану педагогічної праці, колишньому директору Станції Юних техніків, члену профспілки, який добросовісно зарекомендував себе в період роботи на освітянській ниві, сприяв духовному становленню вчительства та закладу, який він очолював.

Ольга Дем’янівна наголосила, що нагорода вручена за багаторічну сумлінну працю, активну участь у розвитку національної освіти, впровадження сучасних методів навчання та виховання молоді, збереження та примноження традицій освітянських поколінь.

Петро Васильович на посаді керівника Кам`янської станції юних техніків працював 23 роки, створив її матеріально - технічну базу, турбувався про обладнання лабораторій, забезпечення кадрами.

У результаті станція юних техніків була і є однією з кращих в області.

Петро Васильович постійно вдосконалював свій професійний рівень, використовував диференційований та індивідуальний підхід до вихованців гуртків СЮТ, володіє сучасними освітніми технологіями, методичними прийомами, педагогічними засобами, використовував інноваційні технології при організації гурткової роботи.

Основні прийоми і засоби, які використовував керівник на заняттях гуртка, спрямовані на активізацію творчої діяльності гуртківців, створення емоційного комфорту на заняттях. Він пробуджує в дітей бажання творчо мислити, дає їм можливість виявити самостійність і водночас застерігає від копіювання та наслідування інших. Керівник гуртка прагне, щоб заняття дітям приносили моральне задоволення, намагається відразу включити кожну дитину у творчий процес, завжди шукає шляхи, щоб викликати у дітей живий інтерес до виконання завдання. Вдало використані ігрові моменти на занятті підсилюють пізнавальний інтерес гуртківців до занять народною творчістю, пробуджує творчу уяву, фантазію. Особливу увагу звертав на ознайомлення дітей з художньою обробкою деревини, її особливостями та специфікою роботи. На практичних заняттях вихованці вчаться користуватися інструментом, матеріалами, одержують навики різьбярського мистецтва.

Петро Васильович забезпечував високу результативність, якість своєї праці. Його вихованці вміють користуватися необхідними матеріалами та інструментами, володіють технікою виготовлення виробів із дерева, виготовляють різьблені речі зі складними мотивами, виконують складні орнаментальні композиції з поєднанням різьблення різних видів і технік. Вироби гуртківців експонуються на різноманітних обласних та Всеукраїнських виставках та конкурсах, відзначаються грамотами і дипломами.

Петро Васильович користується повагою серед гуртківців, батьків, колег по роботі.

Переглядів: 170 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Охорона праці
Пошук
Новини
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz