Субота, 04.05.2024, 13:58
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Кам'янська районна організація Профспілки працівників освіти та науки України

Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Липень » 3 » Вербівські педагоги вдруге поспіль були найкращими.
11:08
Вербівські педагоги вдруге поспіль були найкращими.

$IMAGE1$

15 червня в мальовничому с.Лубенці на базі колишньої загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбувся V - спортивно-краєзнавчий захід серед працівників закладів освіти району, організатором якого є районна Профспілка працівників освіти і науки.

Відкрили змагання працівників освіти району та гостей голова обкому Профспілки працівників освіти і науки О.Д. Жалдак та начальник відділу освіти І.І.Глагола, голова районної ради профспілки працівників освіти і науки О.Г.Шамрай, сільський голова с.Лубенці Макаренко Н.І.. Присутні побажали тільки перемог, а журі об’єктивності в суддівстві.

У цих заходах брали участь 19 команд освітян району, запрошені були колективи із Смілянського району: дошкільний навчальний заклад №24 «Калинонька» м.Сміла, Констянтинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Смілянської районної ради, біля 200 учасників, які готувалися до видів змагань завчасно. У програмі було передбачено 15 конкурсів. Саме туристичні види розпалювання вогнища, смуга перешкод – та спортивні конкурси - це ті види, які найбільше вимагали зусиль від команд, де учасники демонстрували, хто в них спритніший.

Особливо цікавими виявились конкурси, такі як: «Лісове чудо», «Конкурс каші», «Конкурс пісні та танцю» та інші. До судійського складу були запрошенні працівники відділу освіти, Будинку творчості дітей та юнацтва, станції юних техніків та спортивної школи.

За підсумками всіх нелегких випробувань переможцем стала команда вчителів Вербівської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів, друге місце здобула команда Кам’янської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 1, третє отримали дві команди - це вчителі Баландинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів та Михайлівської спеціальної школи - інтернат. У групі садочків переможцями став дошкільний навчальний заклад «Ізумруд» Кам’янської міської ради, а друге місце здобув дошкільний навчальний заклад «Зірочка» Кам’янської міської ради.

Голова обкому Профспілки працівників освіти і науки О.Д. Жалдак та голова районної ради профспілки працівників освіти і науки О.Г.Шамрай, вручили переможцям та учасникам змагань грамоти, подарунки та грошову винагороду.

Дані заходи стають традиційними, щорічними із запрошенням учасників інших організацій, установ району. Наступного року організатори планують включити до програми нові види змагань та їх розширити.

Головним досягненням проведеного заходу є вивчення історії рідного краю, набуття практичного досвіду, величезного заряду бадьорості та енергії на новий навчальний рік, зміцнення дружніх стосунків між освітянами району, вражень від змагань, які надовго запам’ятаються кожному.

 

Переглядів: 176 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Охорона праці
Пошук
Новини
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz