Неділя, 28.04.2024, 22:36
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Кам'янська районна організація Профспілки працівників освіти та науки України

Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Святкування ювілею школи!
15:12
Святкування ювілею школи!

 

16 жовтня 2017 року стало знаменним у житті шкільної родини Юрчиської загальноосвітньої школи І - ІІ ступенів.

Адже цього дня школа урочисто приймала гостей з нагоди 105 - ти річного ювілею закладу. Педагогічний та учнівський колективи школи ретельно та старанно готувались до визначної для них події.

Це колишні вчителі школи, її випускники та почесні гості. Свято об’єднало всіх, хто має відношення до навчального закладу — випускників різних років, учнів, батьків, колег та всіх, хто за стільки років став щирим прихильником Юрчиської школи.

На хвилі єдності, піднесеності, гордості пройшов урочистий захід. Цей день був святковий для мешканців всього села, де жителі мали можливість поринути у свої шкільні роки: були розвішані яскраві кульки, фотографії з життя учнів минулих років, святково вбраний зал, і навіть похмура погода не завадила святковому настрою всіх присутніх.

Чимало поздоровлень пролунало в цей день на адресу закладу. Свої привітання висловили міський голова Тірон В. І., в.о.голови сільської ради Засядько О. голови ради ветеранів педагогічної праці Македонської В.А., від профспілкової організації району Мелах Т.Ю., від імені всіх випускників школи різних років.

Свято, якого з нетерпінням чекала вся шкільна родина, вдалося на славу. Ведучі концертної програми нагадали всім присутнім про історію створення школи, про вчителів, які стояли у витоків її відкриття. А головними героями концерту, звичайно, стали учні, які створювали присутнім гарний настрій. Адже на сцені були кращі учні школи всіх років. Свято прикрасили танцювальні номери у виконанні вихованців закладу. Вражень та емоцій вистачило на всіх: учням, педагогам, випускникам попередніх років, батькам і запрошеним гостям. Байдужим не залишився ніхто.

Ювілей — це свято спогадів, досвіду, це період підведення певних підсумків та досягнень. Високий суспільний рейтинг, цілеспрямований процес розвитку, фахова майстерність вчителів, високі творчі досягнення учнів — результат злагодженої, послідовної роботи всього навчального закладу.

Ще раз вітаю учнів, випускників, весь педагогічний колектив, батьків з ювілеєм школи. Хочу подякувати всіх за плідну співпрацю. Сподіваюсь, що чуття єдиної родини ми пронесемо ще багато років і передамо у спадок майбутнім поколінням учнів вашої рідної школи!

Переглядів: 228 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Охорона праці
Пошук
Новини
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz