Субота, 04.05.2024, 12:50
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Кам'янська районна організація Профспілки працівників освіти та науки України

Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Липень » 3 » Семінар навчання профспілкового активу
11:01
Семінар навчання профспілкового активу

У Косарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів первинною профспілковою організацією 13 червня 2017 року проведено семінар-навчання голів шкільних, дошкільних та позашкільних первинних комітетів районної організації Профспілки працівників освіти і науки України на тему: «Про роботу районної ради Профспілки працівників освіти і науки України в організаційному забезпеченні виконання вимог Статуту галузевої Профспілки, завдань VІІІ з`їзду Профспілки з питань культурно-масової, спортивної та оздоровчої роботи на базі первинної профспілкової організації Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів».

Перед присутніми виступила Легенька Наталія Антонівна, директор Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Шамрай Олександр Григорович, голова Кам`янської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України розповів про роботу районної ради Профспілки працівників освіти і науки України в організаційному забезпеченні виконання вимог Статуту галузевої Профспілки та завдань VІІІ з`їзду Профспілки.

Про організаційне забезпечення у роботі первинної профспілкової організації відповідно до статуту Профспілки з презентацією виступила Соколова Валентина Миколаївна, голова первинної профспілкової організації Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Перед присутніми виступила Дмитрик Світлана Миколаївна – член президії, голова профкому Михайлівської спеціальної загальноосвітної школа – інтернат, яка показавши презентацію, ознайомила з роботою первинної профспілкової організації Михайлівської спеціальної загальноосвітної школи –інтернат.

Про роботу первинної профспілкової організації по заключенню колективного договорузі своєю презентацією виступила Сердюк Тетяна Юріївна, голова первинної профспілкової організації Телепинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Присутні на семінарі ознайомилися з шкільним життям учнів та вчителів закладу на тему: «Світлини шкільного життя. Про історію музейної кімнати та військово-патріотичне виховання в школі».

Учасники семінару побували у долині квітів Смілянського району, де власноруч приготували кашу та обід.

По закінченню учасники семінару подякували організаторам за змістовно проведений семінар та відпочинок на природі.

Переглядів: 188 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Охорона праці
Пошук
Новини
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz