Неділя, 12.05.2024, 10:46

Головна » 2020 » Січень » 25 » Різдвяна зустріч - 2020
Різдвяна зустріч - 2020

18 січня відбулася святкова Різдвяна зустріч ветеранів педагогічної праці.

“Люди, які носять високе звання “вчитель” - це особливі люди. В усі часи вчителі-ветерани викликали захоплення в учнів, адже вони викладали матеріал зовсім по-іншому, так, що це запам'ятовувалося надовго і було надзвичайно цікаво. Ваш досвід, здобутий під час багаторічної роботи у школі, - це надбання, яке ви передаєте молодим вчителям. Люди старші за віком, переповнені досвідом та життєвою мудрістю. Ви передаєте свої професійні навички наступникам, ділитеся неоціненним досвідом із тими, хто продовжуватиме вашу благородну справу.

Зі словами щирої вдячності та привітань до ветеранів звернулися: О. Г. Шамрай, А.М.Плешкань, В. А. Морозова, заступник голови ради ветеранів К.М.Чала.

Для учасників та гостей заходу звучали пісенні дарунки у виконанні колективу ЗДО «Сонечко» с.Пляківки директор Шакалій І.В. та директора Пляківського клубу Темненка С.Ю.

Перед присутніми виступили вихованці Будинку творчості та їх керівники: Дроботенко В.П., Одуд Г.М.

Перебуваючи на заслуженому відпочинку, ветерани педагогічної праці залишаються все ж такими активними, цікавляться шкільним життям, реформуванням освітньої галузі.

Людина любить товариство і спілкування і не може тривалий час перебувати на самоті, а особливо вчитель. Більша частина життя віддана дітям, спілкуванню з ними, з їхніми батьками, колегами.

Учитель повинен бути то суворим, то мяким, то співчутливим і терпеливим, то непохитним, але завжди молодим душею.

При виході на заслужений відпочинок зростає потреба спілкуватися, зустрічатися з колегами, ділитися думками. І сприяє цьому клуб «Ветеран», де зустрічаються колеги-ветерани.

Зібралися ветерани, усміхнені, бадьорі, в очах світяться блискучі вогники.

У залі лунали пісні, звучали щедрівки, поезії. Члени ради ветеранів привітали всіх іменинників – ювілярів, подарувавши їм квіти, подарунки, вірші і пісні, а потім усі разом колядували і щедрували. Справила приємне враження концертна програма, яку підготували подружжя Володимира Васильовича і Парасковії Іванівни Вакуленків. З авторськими віршами виступив О. С. Запотоцький. Зворушливим було вітання Г. Я. Вариводи.

Пісень, здається, звучало їх безліч, ніжні, задушевні, ліричні, і жартівливі. Так багато знають їх педагоги. Музичний супровід здійснював невтомний, щирий баяніст В. В. Вакуленко.

Атмосфера була такою, що не передати просто словами, а відчути це потрібно лише душею і серцем.

На згадку про зустріч всі присутні сфотографувалися.

Неповторні години спілкування, які принесли насолоду і масу незабутніх вражень. Зичимо невичерпної енергії, міцного здоров’я, благополуччя, добра нашим вчителям.

Щоб Новий Рік був бажаним у Вашому домі і приніс Вам, Вашим родинам щастя, здоров'я, натхнення на добрі справи.

Нехай Різдвяні свята подарують Вам духовне відродження, мудрість, благополуччя привітної долі та щасливого Нового року!

Всім добра і блага!

Переглядів: 124 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0