Вівторок, 07.05.2024, 11:01

Головна » 2017 » Березень » 7 » Привітали із 95- річним ювілеєм Борисенко Юлію Свиридонівну
Привітали із 95- річним ювілеєм Борисенко Юлію Свиридонівну

Поважний та мудрий дев’яностоп’ятилітній ювілей прилетів 02 березня до Юлії Свиридонівни Борисенко, ветерана праці, багаторічного організаторасільського народно-аматорського хору.

З ювілейним Днем народження поважну та шановану вчительку початкових класів завітали привітати в.о. начальника відділу освіти Морозова В. А., голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Шамрай О.Г.,директор Вербівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Парій Н.В., голова профспілкового комітету школи Заярнюк О.І.

Гості побажали ювілярці міцного здоров’я, довголіття, благополуччя та радості.

За вагомий особистий внесок, багаторічну сумлінну працю, активну участь у розвитку національної освіти, впровадження сучасних методів навчання та виховання молоді,з нагоди ювілею від дня народження вручили квіти та Почесну грамоту.

Дякуючи за увагу та вітання, Юлія Свиридонівна побажала гостям усіляких гараздів, довголіття при доброму здоров’ї, а також мирного неба над Батьківщиною. А вони, в свою чергу, зичили іменинниці відзначати у широкому колі рідних і друзів ще й 100-річчя.

Бринить на струнах серця ніжністю і добротою, пробуджуючи спогади про босоноге дитинство, обпалену війною молодість, уквітчані працею роки зрілості…

Переглядів: 142 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
«  Березень 2017  »