Вівторок, 07.05.2024, 21:40
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Кам'янська районна організація Профспілки працівників освіти та науки України

Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 30 » Питання оздоровлення розглянуто на президії ради профспілки.
15:43
Питання оздоровлення розглянуто на президії ради профспілки.

22.03.2017 року відбулося засідання президії ради профспілки з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей, учнівської молоді.

Основними питаннями, що розглядалися на нараді, були: підготовка до проведення оздоровчої кампанії влітку 2017 року, забезпечення належної організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків; створення оптимальних умов для їх безпечного та ефективного перебування в закладах оздоровлення та відпочинку та затвердження заходів з оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року.

Щодо підготовки до проведення оздоровчої кампанії голова районної організації профспілки працівників освіти Олександр Шамрай повідомив, що впродовж травня заплановано та уже проведено ряд заходів щодо організації і проведення оздоровчої кампанії, зокрема відділом освіти проведено наради з керівниками пришкільних таборів та працівниками дитячого оздоровчого закладу «Джерельце», медичним персоналом, заплановано проведення семінарів з кухарями та начальниками таборів.

З метою мінімізації негативних проявів серед дітей та молоді під час літніх канікул сплановано роботу служби у справах дітей спільно з районним відділом поліції, відділом освіти, спеціалістом у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Відтак, проводитимуться профілактичні рейди «Діти вулиці», «Канікули», «Літо», здійснюватимуться обстеження умов проживання, зайнятість дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Особливу увагу звернути на додержання вимог санітарного законодавства з метою створення безпечних для здоров’я і життя умов перебування дітей в закладах оздоровлення та відпочинку.

Крім озаченого питання на президії ради розглянуті наступні питання:

  • про проведення районного огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію;
  • про проведення регіонального етапу Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Кам`янського району в 2017 році.

- про підготовку та проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці в навчальних закладах та установах освіти Кам`янського району в квітні 2017 року;

- про звернення до вищестоящих органів про ситуаці щодо виплати лікарнняних.

Переглядів: 209 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Охорона праці
Пошук
Новини
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz