Неділя, 05.05.2024, 14:03

Головна » 2017 » Квітень » 12 » 6 квітня проведено семінар голів міських, районних організацій Профспілки, первинних профорганізацій вищих і професійно-технічних навчальн

Тема семінару-навчання «Про роботу районної ради Профспілки працівників освіти і науки України в організаційному забезпеченні виконання вимог Статуту галузевої Профспілки та завдань VІІІ з`їзду Профспілки».

Місце проведення: с.Косарі, Кам`янського району, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, первина профспілкова організація та Михайлівська спеціальна загальноосвітня школа –інтернат Черкаської обласної райди.

Відкриття семінару відбулося у актовій залі Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, до гостей звернулася сільська голова села Косарі - Душейко Ліна Іванівна з побажанням плідної роботи, а потім від вихованців школи та району лунало пісенне привітання.

Про роботу закладів освіти та Косарської школи виступили Морозова Валентина Анатоліївна в.о. начальника відділу освіти Камянської райдержадміністрації та Легенька Наталія Антонівна директор Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Жалдак Ольга Дем`янівна голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України виступила на тему первинна Профспілкова організація в світлі рішень УІІІ з`їзду Профспілки працівників освіти і науки України.

Про роботу районної ради Профспілки працівників освіти і науки України в організаційному забезпеченні виконання вимог Статуту галузевої Профспілки та завдань VІІІ з`їзду Профспілки» розповів Шамрай Олександр Григорович, голова Кам`янської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Робота в групах за напрямками: організаційне забезпечення виконання вимог Статуту галузевої Профспілки

Перша група. Загальні питання статутної діяльності первинної профспілкової організації.

Про організаційне забезпечення у роботі первинної профспілкової організації відповідно до статуту Профспілки. СОКОЛОВА Валентина Миколаївна, голова первинної профспілкової організації Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Друга група. Захист соціально - економічних інтересів членів профспілкової організації відповідно до статуту Профспілки.

Виконання колективного договору між адміністраціє закладу та первинною профспілковою організацією. ЛЕГЕНЬКА Наталія Антонівна, директор Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Третя група. Дотримання трудового законодавства та охорони праці.

МОРОЗОВА Валентина Анатоліївна, в.о. начальника відділу освіти Камянської райдержадміністрації.

Четверта група. Культурно-масова робота.

Про роботу Районної організації щодо здійснення культурно-масової роботи із захисту духовних інтересів ветеранів (в рамках діяльності районної ради ветеранів педагогічної праці).

МАКЕДОНСЬКА Валентина Автономівна, голова районної ради ветеранів педагогічної праці.

Віртуальна екскурсія школою «Світлини шкільного життя. Про історію музейної кімнати та військово-патріотичне виховання в школи.

ЛОСЕВА Ольга Миколаївна, заступник директора з навчальної та виховної роботи Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

КОБЗАР Світлана Євгенівна, педагог організатор Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Позавершенню семінару гості ознайомились з роботою первинної профспілкової організації Михайлівської спеціальної загальноосвітної школа –інтернат.

З виступів Могилея Василя Степановича – директора Михайлівської спеціальної загальноосвітної школа –інтернат Кам`янського району,

Дмитрик Світлани Миколаївни – члена президії, голови профкому Михайлівської спеціальної загальноосвітної школа –інтернат

Переглядів: 248 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
«  Квітень 2017  »