Середа, 01.05.2024, 16:45

Головна » 2016 » Січень » 20 » 18.01.2016 року Профспілка поновила Соціальний діалог.
18.01.2016 року Профспілка поновила Соціальний діалог.

Профспілковий актив освітян за ініціативи президії районної організації Профспілки працівників освіти і науки України спільно з відділом освіти Кам`янської РДА 18 січня 2016 року провів зустріч в рамках Соціальний діалог з керівництвом району.

У роботі зустрічі брали участь Сундуков С.О. голова районної ради, Солошенко Б.М. перший заступник голови райдержадміністрації, заступник голови райдержадміністрації Коваленко В.В., начальник відділу освіти Потапенко О.П. профспілковий актив, директори та заступники директорів шкіл нашого району

На зустрічі були розглянуті питання:

використання видатків освітньої субвенції;

– проведення своєчасної та в повному обсязі виплати зарплати, із складовою зарплати 20% престижності, а не 1 % при її виплаті.

Солошенко Б.М. перший заступник голови райдержадміністрації розпочав ведення соціального діалогу, а голова районної ради Сундуков С.О. наголосив на жорсткій економії як в енергоносіях, так і в інших виплатах, що не торкаються соціального інтересу людини. Аналіз стану утримання галузі освіти охарактеризував начальник відділу освіти Потапенко О.П.

Голова районної організації Профспілки О.Г.Шамрай виступив з пропозицією щодо надання допомоги субвенціями сільських рад на ті заходи де не вистачає фінансування, де перший заступник голови райдержадміністрації Солошенко Б.М. та голова районної ради Сундуков С.О. запевнили, що уже з березня-квітня почнуть надходити в галузь освіти субвенції сільських рад на покриття дефіциту в коштах на найбільш важливі питання утримання галузі.

Вході діалогу випрацьовано заходи дій влади та працівників галузі для акумулювання коштів на покриття тих коштів які  є дефіцитом в галузі "Освіта".

Керівництво району спільно з начальником відділу освіти пообіцяли і надалі проводити такі зустрічі та спільно вирішувати соціально важливі питання галузі освіти району.

Переглядів: 194 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
«  Січень 2016  »