Понеділок, 13.05.2024, 21:44
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Кам'янська районна організація Профспілки працівників освіти та науки України

Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 5 » Серпнева конференція педагогічних працівників
11:02
Серпнева конференція педагогічних працівників

 

30 серпня в районному Будинку культури відбулась педагогічна конференціяпрацівників освіти «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти у 2016/2017 навчальному році та завдання на 2017/2018 навчальний рік», у роботі якої взяли участь керівники міста та району, голови профспілкових комітетів освітніх закладів, директори загальноосвітніх навчальних закладів, завідувачі дошкільних навчальних закладів, педагогічні працівники закладів освіти Кам’янського району всіх типів і форм власності, ветерани освіти і молоді вчителі, представники громадськості.

Під час пленарного засідання окреслено ряд найважливіших питань, пов'язаних із впровадженням компетентнісного підходу в навчанні, вихованні та управлінні, як основи реалізації Концепції Нової української школи.

Присутніх із початком нового навчального року привітали: перший заступник голови райдержадміністрації Солошенко Б.М., міський голова Тірон В.І., головаКам`янської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Шамрай О. Г. які наголосили та визначили пріоритетні напрямки співпраці влади та освітян.

Начальник відділу освіти Глагола І.І. ознайомив педагогічних працівників та гостей заходу з основними здобутками освіти Камянського району у 2016/2017 н.р. та окреслив коло питань, на реалізацію яких будуть спрямовані зусилля освітян у новому навчальному році.

Завідувачка районним методичним кабінетом Воронова О.В. у своєму виступі зупинилася про методичну роботи та оновлені навчальні програми, інноваційну школу в рамках якої на Черкащині наш район представляє Кам`янський еколого-економічний ліцей.

Голова Кам`янської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Шамрай О. Г, привітав освітян з початком нового навчального року та наголосив на необхідності в об’єднанні зусиль освітян для підготовки школярів до реалій сучасного життя та визначив пріоритетні напрямки співпраці влади та освітян.

Кращі педагоги району отримали грамоти та подяки обласного та районного рівнів за високий професіоналізм, активну науково-педагогічну діяльність і вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики в галузі освіти.

 

 

Переглядів: 212 | Додав: profos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Охорона праці
Пошук
Новини
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz